Blogolj!
2019.10.27.

Diszpécserek segítségével raboltak ki egy kispesti taxicéget, a tippadóknak a betörő volt a dílerük - számolt be róla a Police.hu.

Pintér M. Lajos
2018.10.23.

Mondjuk a bíróság előtt nehéz lesz megmagyaráznia tettét a forrófejű egerbaktai fiatalembernek.

Fotó: police.hu

Elképesztő bűncselekményről számol be a police.hu: ez a hír a bizonyíték rá, hogy továbbra sem könnyű világ a taxisoké. Ezúttal késsel támadtak egy taxisra, és kötötték el járművét – kész szerencse, hogy személyi sérülés nem történt.

Az Egri Rendőrkapitányság egy 21 éves férfi ellen indított eljárást, aki az eddigi adatok szerint vasárnap este taxit hívott egerbaktai otthonához, majd azzal egy másik településre akart menni. Cseppet sem meglepő módon a taxisofőr a nagy távolság miatt előre kérte a viteldíjat, így a férfi menet közben megpróbált egy bankautomatánál pénzt magához venni, azonban nem sikerült. Mégsem üres kézzel ült vissza a kocsiba, ugyanis kést rántott, és életveszélyesen megfenyegette a sofőrt. Istennek hála a taxis ki tudott szállni annak ellenére, hogy támadója megpróbálta visszatartani.

B. László elhajtott a járművel, melyet Egerbakta belterületén végül – ki tudja, miért – hátrahagyott, és gyalog elmenekült. Nem jutott messzire, a szemfüles zsaruk hamarosan csattintották rajta a bilincset. Zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult ellene eljárás.