Blogolj!
2019.10.20.

Több mint egy kiló marihuánát találtak a rendőrök egy 31 éves szentesi férfi padlásán. A helyzet elég egyértelmű volt, így a beismerő vallomás is hamar jött.

2018.03.05.

Elfogták a Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei azt a fiatalt, aki a városban egy autót feltört, egy másikból pedig lopni próbált. A férfiról kiderült, hogy körözték is.

A 18 éves tolvajt március 4-én 1 óra 50 perckor tartóztatta fel két férfi. A sértetteknek az tűnt fel, hogy az ingatlan kerítésének szálomukra ismeretlen kerékpár van letámasztva.  Az udvarra belépve egy idegen férfit  találtak, amint a teherautójukban kutat. A történtekről azonnal értesítették a rendőrséget, így a járőrök néhány perc alatt elfogták a gyanúsítottat.

A feltételezett elkövető adattári ellenőrzése során kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot is kiadtak. Kihallgatása előtt a szentesi nyomozóknak feltűnt, hogy a kesztyűje üvegszilánkokkal van tele. M. Dávid beismerte, hogy két nappal korábban ő volt az, aki egy szentesi ház előtt álló mopedautó hátsó üvegét betörte. Ellene lopás kísérlete és rongálás miatt indult eljárás.

(rual)

Ezeket a cikkeket olvastad már?