Blogolj!
Dorogi László
2020.07.24.

Az olasz hatóságok átadták Magyarországnak azt a férfit, akit egy szentesi nő 2006-os meggyilkolásával gyanúsítanak.

Bő három héttel ezelőtt a Blogstar is megírta, hogy a rendőrök megtalálták és azonosították egy 2006-ban eltűnt, emberölés áldozatává vált szentesi nő holttestét. Ez fordulópontot jelentett egy régóta húzódó nyomozásban, s a bűncselekménnyel gyanúsítható D. Lajossal szemben így európai elfogatóparancsot bocsátottak ki, aki egészen eddig Olaszországban volt őrizetben.

Tizennégy évvel ezelőtti gyilkosság áldozatára bukkantak

A gyanúsított az olasz hatóságok őrizetében van, kiadatásáról még nem született döntés. Megtalálták és azonosították a 2006-ban eltűnt, emberölés áldozatává vált szentesi nő holttestét - jelentette be csütörtökön a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu oldalon. Azt írták, a szentesi nő albérletéből 2006.

A magyar rendőrök csütörtökön az osztrák hatóságoktól vették át a férfit, majd kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - számolt be a rendőrség.

2019.10.20.

Több mint egy kiló marihuánát találtak a rendőrök egy 31 éves szentesi férfi padlásán. A helyzet elég egyértelmű volt, így a beismerő vallomás is hamar jött.

2018.03.05.

Elfogták a Szentesi Rendőrkapitányság rendőrei azt a fiatalt, aki a városban egy autót feltört, egy másikból pedig lopni próbált. A férfiról kiderült, hogy körözték is.

A 18 éves tolvajt március 4-én 1 óra 50 perckor tartóztatta fel két férfi. A sértetteknek az tűnt fel, hogy az ingatlan kerítésének szálomukra ismeretlen kerékpár van letámasztva.  Az udvarra belépve egy idegen férfit  találtak, amint a teherautójukban kutat. A történtekről azonnal értesítették a rendőrséget, így a járőrök néhány perc alatt elfogták a gyanúsítottat.

A feltételezett elkövető adattári ellenőrzése során kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot is kiadtak. Kihallgatása előtt a szentesi nyomozóknak feltűnt, hogy a kesztyűje üvegszilánkokkal van tele. M. Dávid beismerte, hogy két nappal korábban ő volt az, aki egy szentesi ház előtt álló mopedautó hátsó üvegét betörte. Ellene lopás kísérlete és rongálás miatt indult eljárás.

(rual)

Ezeket a cikkeket olvastad már?