Blogolj!
Pintér M. Lajos
2020.02.28.

A kistarcsai HÉV-aluljáróban viselkedett szeméremsértő módon egy lánnyal az a férfi, akit szeretnének elkapni a zsaruk.

Fotó: police.hu

A gödöllői rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki ellen személyi szabadság megsértése és szeméremsértés bűntettének gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fenti képen látható illető 2019. április 5-én 13 óra 20 perc körül a kistarcsai HÉV-aluljáróban egy lány kezét megfogta, akit néhány másodpercig visszatartott, vele szemben szeméremsértő módon viselkedett. A feltételezett elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített – írja a police.hu.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi S. utca 6-10. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, valamint névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Pintér M. Lajos
2018.11.27.

Nem kevesebb, mint két tucat szexuális jellegű jogsértés miatt indult eljárás a férfival szemben.

Fotó: police.hu

Fellélegezhetnek a baranyai hölgyek, miután a pécsi kopók végre elfogták a város rettegett szatírját!

A police.hu tudósítása szerint az aberráltnak tűnő illető 2018. június 10-e és november 22-e között Pécsett, az egyetemvárosi részen nőket szólított meg, majd a nyílt utcán előkapva férfiasságát előttük – hogy is mondjuk finoman – önkielégítést végzett.

Tette ezt ráadásul legalább két tucat alkalommal, a rendőrségi vizsgálat ugyanis nem kevesebb, mint 24 rendbeli jogsértés gyanúját tárta fel a „rejszmester” ügyében. A 37 esztendős, zalaegerszegi illetőségű férfit vasárnap éjjel fogták el az egyenruhások Pécsett, majd őrizetbe vették, és szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene.

Mivel a szeméremsértés a Btk. szerint börtönbüntetéssel sújtható/sújtandó, minden valószínűség szerint a hűvösön folytathatja tovább forró egyéni tevékenységét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?