Blogolj!
Pintér M. Lajos
2019.03.03.

Nehéz lesz kibújnia a garázdaság vádja alól.

Fotó: police.hu

Durván és embertelenül bánt el két ismerősével egy hevesaranyosi férfi, aki ellen az Egri Rendőrkapitányság folytatott le eljárást.

A 23 éves helyi kemény csávó a gyanú szerint tavaly március 30-án vitába keveredett ismerőseivel egy hevesaranyosi italboltban – hol máshol... –, majd hazament a baseballütőjéért, és visszatérve tettlegesen rendezte el a szócsatát. Hogy biztosra menjen, nem is egyszer, hanem többször sújtott le a kőkemény eszközzel, ráadásul fejre – írja a police.hu.

A két áldozat közül az egyik férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, míg a másik sérülései sajnos maradandó fogyatékossággal gyógyultak.

A tettes életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete, súlyos testi sértés, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt magyarázkodhatott az egri rendőrök előtt, de – mit tehetett volna mást – végül elismerte a bűncselekmények elkövetését. Az ügyészség várhatóan hamarosan vádat emel ellene.

Ragnar Volarus
2018.11.13.

Mondja a népszerű dalocska. Ami most bizony hatványozottan is igaz. Merthogy súlyos testi sértés kísérlete miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélt a szolnoki bíróság egy szakácsként dolgozó fiatal magyar férfit. Aki egy svájci folyami hajón bántalmazta a szintén magyar származású masszőrt és annak takarítónőként dolgozó kedvesét. 

Fotó: pxleyes.com

A három jómadár a legénység számára elkerített részen italozott a fedélzeten, amikor a régi tengerész hagyományokhoz híven, jócskán felöntöttek a garatra. Idővel emelt hangon folytatódott a társalgás, mikor a szakács felelősségre vonta a masszőrt, hogy hogyan bánik a barátnőjével. A masszőr borgőzös fejjel ezt rossz néven vette, valamiért nem érezte kompetensnek párkapcsolati problémáinak ügyében a szakácsot.

Ezért részéről befejezettnek tekintette a beszélgetést, felállt az asztaltól. Ám az élelmezésért felelős munkatárs más véleményen és jó erőben volt, felemelt egy sörpadot és megpróbálta megdobni vele a masszőrt. Ám rosszul célzott, így utána ment és ököllel vagy hússzor arcon ütötte, majd ráadásként még meg is kóstolta – elvégre szakács -, és beleharapott a kezébe.

A nő a barátja segítségére sietett, ezért a vádlottat derékon fogta és megpróbálta elhúzni, de a szakács megfordult és ekkor véletlenül a könyökével úgy orrba ütötte a nőt, hogy annak eltört az orrcsontja. Az alkohol öl, butít, és és végül mindez nagyon sokba kerül.

Pintér M. Lajos
2018.10.09.

Debrecenbe kéne menni – a pulykakas sofőrnek felforrt az agyvize, és kirobbantotta a tesztoszteronháborút. Ti azért vezessetek óvatosan!

Fotó: police.hu

Hajmeresztő bűnügyről tudósít a police.hu. Az elképesztő eset Debrecenben esett meg, ahol egy macsó, agyatlan autós gázsprayvel és ököllel rendezett le egy közlekedési vitát.

Az egyik sértett férfi tett bejelentést a rendőrségre vasárnap este arról, hogy személyautójával Debrecenben, az Attila téren közlekedett, amikor egy másik autóssal konfliktusba keveredett, és a szóváltás tettlegességig fajult. A rendőrök hamar kézre kerítették, majd gyanúsítottként kihallgatták a provokátor-pankrátor szegedi férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozás adatai szerint a 38 éves nemúriember sofőr szóváltásba került a másik autó vezetőjével, akit – miután kifogyott az érvekből – többször megütött és gázsprayvel is lefújt. A bántalmazás láttán a sértett utasa kiszállt az autójukból, azonban R. János őt is megütötte, és a nyakánál fogva az autónak szorította. Majd angolosan távozott a helyszínről, de nem jutott messzire.

Súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás ellene.

Ti pedig vezessetek körültekintően, óvatosan és udvariasan!

Ragnar Volarus
2018.05.21.

Összeverekedett Dunaföldváron egy 38 éves dunaegyházi és egy 24 éves dunavecsei férfi még 2018. május 17-én, este hét óra körül. Dulakodás közben előkerült egy metszőolló, amivel a 38 éves férfi többször is megszúrta a fiatalabb férfit, majd autóval elhajtott a helyszínről.

Fotó: police.hu

De nem tudta, hogy kibe kötött bele, hiszen a 24 éves Dunavecsén élő férfinak a metszőollós incidens meg sem kottyant, és ő is továbbment, de útközben találkozott egy arra kerékpározó dunaföldvári asszonnyal, akit lelökött a biciklijéről, és azzal tekert el a helyszínről. Mint a Terminátor: élő szövet a fémvázon. 

Szerencsére a tanúk közreműködésének köszönhetően a rendőrök hamarosan mindkét férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomoz, a vád: fegyveres garázdaság, súlyos testi sértés kísérlete és rablás megalapozott gyanúja.

Ezeket a cikkeket olvastad már?