Blogolj!
2020.06.06.

police.hu

Tordas nyugodt mindennapjait egy nagyszabású rendőri rajtaütés színesítette meg a napokban.

Dorogi László
2020.06.06.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint péntek este a saját lakásában lőttek rá egy 72 éves nőre.

Fotó: MTI/Vajda János

Az incidens pénteken este hét óra előtt nem sokkal történt, a sebesült nőt súlyos sérülésekkel azonnal kórházba szállították.

A tettes kiléte egyelőre nem ismert, ahogy az sem, milyen fegyverrel követte el a bűncselekményt a támadó. A rendőrség vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat nyomozást az ügyben, így a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy rablás közben dördült el a lövés.

Címkék: rablás, rendőrség
Pintér M. Lajos
2020.06.04.

Egy 20 éves fiatalember követte el a vandál bűncselekményt Békés megyében.

Fotó: police.hu

Kiderült, ki rongálta meg a Kunágota és Dombiratos közötti keresztény emlékművet még május végén, sőt, az illető már a rendőrség „vendégszeretetét” élvezi.

A police.hu tudósítása szerint a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 2-án előállítottak egy dombiratosi férfit. A 20 éves fiatalember volt az, aki május 29-én 17 óra 30 perc és május 30-án 14 óra között megrongálta feszületen lévő Jézus-szobrot. Egy kővel törte össze, a bűncselekménnyel 80 ezer forint kárt okozott.

Darabokra törtek egy feszületet - Ilyenkor hol vannak a liberális kirohanások?

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Még jó, hogy egy olyan világban élünk, ami biztosítja nekünk, hogy bármikor kifejezhessük a nem tetszésünket valami kapcsán, legyen az nemi irányultságunk, bőrszínünk miatti megkülönböztetés, vagy éppen klímavédelem.

Kihallgatásán azzal magyarázta tettét, hogy vitatkozott az egyik rokonával, dühös lett, ezért otthonról elindult sétálni, hogy megnyugodjon. Útközben felvett egy követ és hozzávágta a feszülethez.

A fiatal férfi a gyanú szerint korábban egy házba is betört, illetve egy dinnyeföldről akkumulátort és villanypásztor adaptert lopott. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság így rongálás és lopás miatt is indított ellene eljárást.

Pintér M. Lajos
2020.05.30.

Véget ért a több évig tartó bujkálás.

Fotó, videó: police.hu

Igazi nagyhalat fogtak pénteken Budapesten a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai a Komáromi Rendőrkapitánysággal és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival együttműködve. A VIII. kerületben kézre kerített S. Tibor ellen nem kevesebb mint 23 elfogatóparancs volt érvényben!

A 47 éves férfi a police.hu tájékoztatása szerint több éve bujkált a hatóság elől, főként csalás elkövetése és közel 6 év letöltendő börtönbüntetés miatt is. A Komáromi Rendőrkapitányság most őrizetbe vette, vagyis a jelek szerint a forró nyarat már a hűvösön tölti.

2020.05.29.

Igazi Guy Ritchie filmbe illő jeleneteknek lehettek szemtanúi a Kijev mellett fekvő Brovari településen, amikor is csaknem százan kezdtek el egymásra lövöldözni péntek reggel. A nem mindennapi csetepaté rivális fuvarozók között tört ki, a tűzharcban hárman megsérültek.

2020.05.29.

Legalább 90 rendőr akciózott az ország több területén is, ahol nemcsak vagyontárgyakat, hanem egy őzgidát is találtak.

Címkék: Csalás, rendőrség
2020.05.28.

Még szerda reggel találtak rá egy 29 éves férfi holttestére Angyalföldön, mára pedig a gyilkost is sikerült elfogni.

2020.05.26.

A Fővárosi Törvényszék közleményben tudatta, hogy letartóztatták azt a rendőrök elől menekülő autóst, akit egy pizzafutár állított meg a fővárosban a múlt héten.

2020.05.26.

A police.hu beszámolója szerint, embercsempészés kísérlete miatt két szír férfit is őrizetbe vettek, majd gyanúsítottként hallgattak ki Baranya megyében.

2020.05.25.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap kora délután a Temesvári utcában két család tagjai szólalkoztak össze, melynek az lett a vége, hogy előkerültek a gumilövedékes fegyverek.