Blogolj!
Pintér M. Lajos
2018.06.05.

Lehet, hogy egy darabig jól jövedelmezett az ősi mesterség szervezése, de most három férfi és négy nő ellen vádat emelt az ügyészség.

Fotó: pixabay.com

Becsődölt egy sötét – pontosabban piros lámpás – családi vállalkozás, no, de a jelenleg rendelkezésre álló információink szerint nem kell azért annyira sajnálnunk az érintetteket.

A Bács-Kiskun megyei főügyész MTI-hez eljuttatott közleményének segítségével bogozhatjuk ki a bűneset szálait. Nánási László azt írta: a vád szerint egy 63 éves bajai férfi négy és fél éven át, 2013 januárja és 2017 júniusa között egy betéti társaság nevében bérelt egy kerítéssel körbevett, vaskapuval zárt, kamerával ellátott sükösdi fogadót, ahol pultosként és biztonsági őrként dolgozó társai segítették a bordélyház működtetésében.

A bajai férfi határozta meg a szexuális szolgáltatások díjait, a bevétel felosztását és elszámolását. Felesége felügyelte a bordélyban dolgozó nőket, továbbá összesítette a prostitúcióból származó napi, havi és éves jövedelmeket. A bordélyházban általában három-öt nő dolgozott prostituáltként, velük szerződést kötöttek, azt a látszatot keltve, mintha csupán szállóvendégek lennének.

A bordélyházba érkező férfiak egy óráért 15 ezer forintot fizettek „a” szolgáltatásokért, ebből a prostitúciós tevékenységet folytató nőknek 7 ezer forint járt.

Az ügyészség prostitúció bordélyház fenntartásával elkövetett elősegítésének bűntette miatt emelt vádat, és börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. A büntetlen előéletű vádlottak ügyében a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?