Blogolj!
2020.07.31.

Filmbe illő jelenetek zajlottak a a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ugyanis a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy olyan nigériai utast fogtak, aki közel egy kilogrammnyi kábítószert próbált becsempészni hazánkba.

Címkék: drog, nyomozás, repülés
2020.07.26.

Egyre több unokázós csalóval van dolga a hazai rendőröknek: ezúttal egy motorral érkezett csalót értek tetten a rendfenntartók Budapesten, miután a férfi két és félmillió forintot csalt ki egy idős asszonytól, akinek azt hazudta, hogy unokája "megmentésére" kell a pénz.

2020.07.23.

Elég bizarr eset miatt emelt vádat a az Esztergomi Járási Ügyészség: az "incidens" még tavaly augusztusban történt Esztergomban, ahol egy bemutatón egy lovasíjász hasba lőtt egy nézőt. Az ügyészség most foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat.

2020.06.19.

Elég bizarr esetről számolt be a pénteken a rendőrség: emberi testrészeket találtak egy patológus házában Pest megyében, Pátyon.

2020.06.11.

Amikor már azt hitte, hogy végleg megúszhatja tettét kattant a bilincs: elfogták a rendőrök egy 2009-ben történt csongrádi gyilkosság gyanúsítottját.

2020.06.08.

A Pesti úti idősotthonban kirobbant tömeges koronavírus-fertőzés miatt indított vizsgálatok keretében újabb hatósági figyelmeztetést és 200 ezer forintos büntetést kapott az intézmény.

2020.05.29.

Igazi Guy Ritchie filmbe illő jeleneteknek lehettek szemtanúi a Kijev mellett fekvő Brovari településen, amikor is csaknem százan kezdtek el egymásra lövöldözni péntek reggel. A nem mindennapi csetepaté rivális fuvarozók között tört ki, a tűzharcban hárman megsérültek.

2020.05.26.

A Fővárosi Törvényszék közleményben tudatta, hogy letartóztatták azt a rendőrök elől menekülő autóst, akit egy pizzafutár állított meg a fővárosban a múlt héten.

2020.05.26.

A police.hu beszámolója szerint, embercsempészés kísérlete miatt két szír férfit is őrizetbe vettek, majd gyanúsítottként hallgattak ki Baranya megyében.

2020.05.25.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap kora délután a Temesvári utcában két család tagjai szólalkoztak össze, melynek az lett a vége, hogy előkerültek a gumilövedékes fegyverek.