Blogolj!
Dorogi László
2020.07.15.

Egy bicskei férfit annyira zavart munkájában egy zajos motoros, hogy végül betelt nála a pohár és autóval vett rajta elégtételt.

Fotó: Pixabay

A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki autójával vasárnap nekihajtott az őt felbosszantó motorosnak Bicskén - közölte a Fejér Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A megalapozott gyanú szerint a férfi bicskei telkén dolgozott, és zavarta, hogy a sértett folyamatosan az utcában motorozgat, ezért egy este ittas állapotban a motorozás miatti zaj- és porkeltés okán összeszólalkozott egyik szomszédjával, majd közölte, hogy megöli a motorost.

A gyanúsított autóba pattan és nekihajtott a járművel az úton vele szemben haladó motorosnak. A sértettnek az ütközés előtt sikerült leugrania a motorról, amit az autó maga alá gyűrt. Ezután a gyanúsított férfi kiszállt az autójából, majd ütni és fojtogatni kezdte a sértettet, aki végül elmenekült.

Az ügyészség emberölés kísérlete miatt kezdeményezte a férfi letartóztatását, az indítványnak a Székesfehérvári Járásbíróság helyt adott, ám a végzés ellen a vádlott és védője még fellebbezhetnek.

Pintér M. Lajos
2020.05.12.

A győri rendőrök éjfélkor sem pihennek!

Fotó: police.hu

Csődöt mondott az éjszakai motorlopási kísérlet: a rend éber őrei villámgyorsan kézre kerítették a rosszfiút Győrben – számol be róla a police.hu.

Hétfőn 0 óra 45 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Győrben, a Szigethy Attila úton valaki éppen egy robogót akar ellopni. A szélsebesen a helyszínre érkező járőrök aközben érték tetten a férfit, amint javában fűrészelte a járművet lezáró sodronyzárat. Vesztére! Az egyenruhások a tolvajt elfogták, majd előállították. A nyomozók a 35 éves győri férfit – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezeket a cikkeket olvastad már?