Blogolj!
2020.05.25.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap kora délután a Temesvári utcában két család tagjai szólalkoztak össze, melynek az lett a vége, hogy előkerültek a gumilövedékes fegyverek.

2020.05.24.

MTI

Újpesten kora délután gumilövedékes fegyverrel lövöldöztek, az elkövetők elmenekültek a helyszínről.

Pintér M. Lajos
2020.02.08.

Súlyos bűncselekmény történt a cívis városban.

Fotó: police.hu

Egy ismeretlen férfi gumilövedékkel sebesítette meg vitapartnerét Debrecenben, a rendőrök haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását – jelenti a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint péntek este 19 óra 30 perc körül a Zelemér utcában két férfi között szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékkel többször rálőtt a vitapartnerére. Az elkövető a megsebesült férfitől elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A 26 éves sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban, és haladéktalanul megkezdte az elkövető felkutatását.

2019.12.22.

Legalább tizenhárom ember megsérült vasárnapra virradóra, a sebesülteket kórházba szállították.

2019.12.21.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy valószínűleg még éjjel történhetett az eset.

2019.12.07.

Szombaton a délelőtti órákban bolydult fel a nyugodtnak tűnő hétvége Pécsen, ráadásul lövések is dördültek.

2019.11.24.

Több lövést is eldördült vasárnap hajnalban egy eldurvult vita során.

Címkék: lövöldözés, Pécs