Blogolj!
Ragnar Volarus
2020.06.21.

Két család között fajult el a vita 2020. június 17-én kora délutánra, egy 28 éves férfi az aznap hajnalban kialakult konfliktusa miatt keveredett újfent összetűzésbe. Ahogy megállt a ház előtt, autójára rövid szóváltást követően már záporoztak is a tégla-, és betondarabok, kövek – írja a police.hu.

A jármű utasa elővett az anyósülés alatti rekeszből egy gázriasztó pisztolyt és sorozatban lövéseket adott le, majd kiszállt és a kocsit hátrahagyva elfutott a helyszínről. Egy közeli ismerőséhez menekült, akit megkért, hogy tüntesse el a fegyvert. A lövések leadásakor senki nem sérült meg, a megdobált jármű oldalsó és hátsó szélvédője betört.

A helyszínen néhány percen belül közel egy tucat járőr jelent meg, összesen hat örkényi lakost állítottak elő, 2 nőt és 3 férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A Dabasi Rendőrkapitányság mindannyiuk ellen szabadlábon hagyásuk mellett csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Címkék: lövöldözés
2020.05.29.

Igazi Guy Ritchie filmbe illő jeleneteknek lehettek szemtanúi a Kijev mellett fekvő Brovari településen, amikor is csaknem százan kezdtek el egymásra lövöldözni péntek reggel. A nem mindennapi csetepaté rivális fuvarozók között tört ki, a tűzharcban hárman megsérültek.

2020.05.25.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap kora délután a Temesvári utcában két család tagjai szólalkoztak össze, melynek az lett a vége, hogy előkerültek a gumilövedékes fegyverek.

2020.05.24.

MTI

Újpesten kora délután gumilövedékes fegyverrel lövöldöztek, az elkövetők elmenekültek a helyszínről.

Pintér M. Lajos
2020.02.08.

Súlyos bűncselekmény történt a cívis városban.

Fotó: police.hu

Egy ismeretlen férfi gumilövedékkel sebesítette meg vitapartnerét Debrecenben, a rendőrök haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását – jelenti a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint péntek este 19 óra 30 perc körül a Zelemér utcában két férfi között szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékkel többször rálőtt a vitapartnerére. Az elkövető a megsebesült férfitől elvett készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A 26 éves sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a rablás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban, és haladéktalanul megkezdte az elkövető felkutatását.

2019.12.22.

Legalább tizenhárom ember megsérült vasárnapra virradóra, a sebesülteket kórházba szállították.

2019.12.21.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy valószínűleg még éjjel történhetett az eset.

2019.12.07.

Szombaton a délelőtti órákban bolydult fel a nyugodtnak tűnő hétvége Pécsen, ráadásul lövések is dördültek.

2019.11.24.

Több lövést is eldördült vasárnap hajnalban egy eldurvult vita során.

Címkék: lövöldözés, Pécs