Blogolj!
Pintér M. Lajos
2019.11.29.

A TEK-nek kellett beavatkoznia Kaposszekcsőn, mielőtt a fél falut a levegőbe röpítette volna egy eldurvult családi viszály.

Fotó: police.hu

A Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves kaposszekcsői lakos ellen – foglalja össze a tűzforró sztorit a police.hu.

A gyanúsított férfi november 27-én 17 óra körül a kaposszekcsői lakóházukban családi veszekedés alkalmával megrongált egy gázvezetéket, a házban több helyen nyílt tüzet idézett elő. Mielőtt még a fél falu a levegőbe röpült volna, szerencsére a helyszínre érkeztek a katasztrófavédelem és a TEK egységei is.

A katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották, a földgázt elzárták. A férfi a rendőri intézkedés során ellenállást tanúsított, az ingatlanból többszöri felszólítás ellenére sem jött ki, elbarikádozta magát. A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége a férfit elfogta, majd a Dombóvári Rendőrkapitányságra a rendőrök előállították, ahol közveszélyokozás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?