Blogolj!

Az adóhatóság után a Fővárosi Nyomozó Ügyészség is elfogatóparancsot adott ki Balogh Sándorral szemben.

Fotó: police.hu

Balogh Sándor körözését először a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Bűnügyi Igazgatósága rendelte el. Az üzletember ellen, aki a 2017-es budapesti vizes világbajnokság lebonyolításáért felelős Bp2017 Nonprofit Kft. gazdasági vezetője, költségvetési csalás gyanúja miatt adtak ki elfogatóparancsot hétfőn.

Körözi a rendőrség Balogh Sándort, az egyik "leghírhedtebb" üzletembert

A körözés tényét a Szabad Pécs szúrta ki. A tárca nélküli miniszter Bártfai-Mager Andrea korábbi férjét költségvetési csalás gyanúja miatt körözik. Balogh Sándor neve korábban előkerült a Zsolnay Porcelángyár körüli zavaros ügyletekkel kapcsolatban, ő volt a Zsolnay vagyonának és dolgozóinak átvételére létrehozott Ledina Kerámia Kft. többségi tulajdonosa - írja a Szabad Pécs.

Kedden újabb elfogatóparancs jelent meg a rendőrség honlapján Balogh ellen, aki egyébként a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozatának elnöke is. Ezt a Fővárosi Nyomozó Ügyészség kezdeményezte, ők befolyás vásárlása miatt keresik a szerencsi születésű vállalkozót – jelenti az infostart.hu.

Ezeket a cikkeket olvastad már?