Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!
Dorogi László
2020.01.23.

Az elkövető az egyik rendőrt az arcán, a másikat a nyakán sebesítette meg. A sérülteket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Fotó: police.hu

Az esetről az ATV számolt be elsőként, később a Központi Nyomozófőügyészség is megerősítette, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.

Pásztor László, a település polgármestere Facebook-oldalán azt írta, a gyanúsított V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból szállították otthonába, a hazaérkezés előtt viszont a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten megsebesítette, a sértetteket a nyakukon, a kezükön és az arcukon is megsebezte. A polgármester hozzáteszi, mindkét rendőr állapota stabil, a késelőt a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

A polgármester az Origonak elmondta, ismeri az elkövetőt, mint helyi lakost, úgy tudja, hogy jelenleg is bűnügyi eljárás folyik ellene, melynek ügyében jövő héten lett volna a következő tárgyalás.

Dorogi László
2020.01.11.

Minden jel arra utal, hogy a kegyetlen merénylő sokszor olvasta a Piszkos Fred, a kapitányt, mert a kését egy másik emberben találta meg. Tízszer.

Képünk Illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Kegyetlen támadást hajtott végre egy férfi csütörtökön a flandriai Kontichban. Az indítéka egyelőre nem ismert, csupán annyi, hogy tízszer is megszúrt áldozatát.

A szerencsétlenül járt 58 éves buszsofőr éppen cigarettaszünetét élvezte volna ki, amikor az ismeretlen támadó felugrott a buszára a nyitott ajtón keresztül és megkéselte.

Rendőrségi beszámoló szerint a megtámadott sofőr sokkos állapotba került és egészen addig fel sem fogta, hogy megkéselték, amíg a menetrend szerinti járatot a végállomásra vissza nem kormányozta.

A nyomozati anyagból kiderült, hogy a buszsofőr akár bele is halhatott volna sérüléseibe, a szúrások a nyaka körül, a hasán, és a combján érték, ezekkel a sebesülésekkel vezetett még egy órát.

Címkék: késelés
Dorogi László
2020.01.02.

A közfeladatot ellátó személy elleni emberölés kísérletével gyanúsított fiú a büntetőtörvénykönyv szerint öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, de még egy igazságügyi elmeorvosi szakértőnek meg kell vizsgálnia.

Fotó: Magyar Nemzet

A 17 éves H. András december elején szúrta meg többször is egy késsel 51 éves osztályfőnökét egy fizikaórán a győri szakképzési centrumban, miután a tanárnő hármast adott neki egy dolgozatra. A tanárnő súlyos sérüléseket szenvedett, a karját műteni is kellett, sérülései nyolc napon túl gyógyulóak, azóta is otthonában lábadozik.

Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Csütörtökön, dél környékén megszúrtak egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában - számolt be róla az Index olvasói értesítések alapján.

A rendőrök kétszer hallgatták ki a támadás után a tizedikes fiút, aki a tettét még aznap beismerte és megbánta, annak ellenére, hogy a támadásra állítása szerint egyáltalán nem emlékszik.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a fiú nem tudja megindokolni, miért késelte meg tanárát, a fiú ügyvédje viszont a lapnak nyilatkozva elmondta, az emlékezetkiesés okának megállapítása érdekében sürgős lenne védence igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálata, már csak azért is, hogy eldöntse, alkalmas-e a fiú egyáltalán a börtönre, vagy a letartóztatás körülményei miatt további pszichés sérülés éri.

Az elmeorvosi szakértői munka a nyomozást irányító ügyész soron kívüliséget kérő indítványa miatt még nem kezdődött el. Egyelőre az sem tisztázott, hogy a diák valóban kitervelte-e a támadást előre - ahogy azt osztálytársainak mesélte a késelés előtt -, vagy csak pillanatnyi indulatból cselekedett.

Címkék: börtön, késelés
2019.12.28.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indult nyomozás a 26 éves, rozsályi L. Dániel ellen – írja a police.hu.

2019.12.07.

A Győri Törvényszék szerint fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye.

Dorogi László
2019.08.29.

Kis híján tragédia történt Nyíregyházán, amikor egy férfi megtámadott egy fiatalt egy szórakozóhely előtt egy machetével. A fiát ért sérelmekért akart elégtételt venni.

Rémisztő jelenetsornak lehettek szemtanúi egy nyíregyházi szórakozóhely látogatói, amikor egy haragra gerjedt édesapa egy éles késsel akart leszámolni fia haragosával. A Blikk arról számolt be, hogy a két férfi között már jó ideje kibékíthetetlen ellentét feszült, de hogy mi ennek az oka, azt senki sem tudja.

A támadó a 19 éves fiú kezére csapott rá a machetével, s csupán a szerencsén múlott, hogy nem csapta le a kézfejét a feldühödött férfi. Egy névtelen informátor szerint a megtámadott fiú és a barátai korábban megverték a késelő férfi fiát, ezért akarta a támadó kérdőre vonni őt.

A Blikk egy videót is közölt az esetről, amelyen szemmel láthatók a kitört pánik. A lap úgy tudja, a megkéselt fiatal csuklójánál a verőeret is megsebezte a penge, emiatt hirtelen, nagy mennyiségű vért veszített. A sebesültet a mentők kórházba szállították, de pénteken már haza is engedik.

A rendőrség fél órán belül elfogta a támadót, a nyíregyházi rendőrök a feltételezett tettest garázdaság elkövetésének gyanújával előállították, ám kihallgatás után kiengedték és egyelőre szabadlábon védekezhet.

Egy férfi rágyújtott a trolibuszon Zuglóban, mire a sofőr megkérte, hogy szálljon le. Ez nem igazán tetszett a szabályszegőnek, ezért kést rántott és megvágta a sofőrt.

Illusztráció

Késsel támadt egy trolibuszvezetőre egy budapesti férfi Zuglóban, miután XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredtek. A vita azért robbant ki, mert a sofőr felszólította a járművön dohányzó férfit, hogy szálljon le, mire a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült.

A nyomozók húsz percen belül elfogták a férfit, akit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására.

Címkék: Budapest, késelés
Ragnar Volarus
2018.05.25.

Többször megszúrtak egy taxisofőrt péntekre virradóra Budapesten, a XX. kerületi Ady Endre téren - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a nyomozók megkezdték az adatgyűjtést, a tettes felkutatását. A helyszíni szemle folyamatban van - írták.

Fotók: MTI - Mihádák Zoltán


A 24.hu információi szerint a taxis a Nagyvárad téren vette fel utasát, akit Pesterzsébetre vitt, itt késelte meg az utas. A tettes több mint húsz késszúrást ejtett rajta. A sofőrt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A késelő elmenekült a helyszínről.

Címkék: késelés
2018.03.20.

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrta vitapartnerét egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták, majd őrizetbe vették.

A vita március 19-én 17 óra körül robbant ki a két férfi között az egyik hódmezővásárhelyi kocsma előtt, amely verekedésig fajult. A dulakodás során a 40 éves B. Sándor a nála levő késsel ötször megszúrta vitapartnerét, aki súlyosan megsérült.

A kiérkező rendőrök a bejelentést követő néhány percen belül a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(rual)