Blogolj!
Dorogi László
2020.05.31.

Két embert megkéseltek vasárnap hajnalban Gyulán, az egyik áldozat belehalt sérüléseibe. A feltételezett tettest gyorsan elkapták a rendőrök.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Bejelentés érkezett vasárnap a hajnali órákban a rendőrségre egy gyulai nőtől, miszerint a háza udvarán egy megsebesült férfinak van segítségre szüksége. A férfi, akinek az arcát vágták meg, a rendőrök kiérkezésekor elmondta, hogy rajta kívül van még egy sérültje a támadásnak, akit megszúrtak. A másik áldozatot sajnos már nem találták életben a hatóságok, holttestét a közelben, az utcán találták meg - számolt be a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított egy órán belül a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint a bűncselekményt elkövette. A nyomozók azonnal megkezdték kikérdezését az üggyel kapcsolatban.

2020.05.28.

Még szerda reggel találtak rá egy 29 éves férfi holttestére Angyalföldön, mára pedig a gyilkost is sikerült elfogni.

2020.05.25.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap kora délután a Temesvári utcában két család tagjai szólalkoztak össze, melynek az lett a vége, hogy előkerültek a gumilövedékes fegyverek.

2020.05.24.

Azt a három férfit tartóztatták le, akik a megalapozott gyanú szerint péntek hajnalban részt vettek a Deák téri verekedésben, és egyikük két embert halálra késelt.

2020.04.04.

Megszúrtak egy férfit Budapesten egy villamoson, belehalt sérüléseibe –  közölte a police.hu.

Dorogi László
2020.01.23.

Az elkövető az egyik rendőrt az arcán, a másikat a nyakán sebesítette meg. A sérülteket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Fotó: police.hu

Az esetről az ATV számolt be elsőként, később a Központi Nyomozófőügyészség is megerősítette, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.

Pásztor László, a település polgármestere Facebook-oldalán azt írta, a gyanúsított V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból szállították otthonába, a hazaérkezés előtt viszont a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten megsebesítette, a sértetteket a nyakukon, a kezükön és az arcukon is megsebezte. A polgármester hozzáteszi, mindkét rendőr állapota stabil, a késelőt a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

A polgármester az Origonak elmondta, ismeri az elkövetőt, mint helyi lakost, úgy tudja, hogy jelenleg is bűnügyi eljárás folyik ellene, melynek ügyében jövő héten lett volna a következő tárgyalás.

Dorogi László
2020.01.11.

Minden jel arra utal, hogy a kegyetlen merénylő sokszor olvasta a Piszkos Fred, a kapitányt, mert a kését egy másik emberben találta meg. Tízszer.

Képünk Illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Kegyetlen támadást hajtott végre egy férfi csütörtökön a flandriai Kontichban. Az indítéka egyelőre nem ismert, csupán annyi, hogy tízszer is megszúrt áldozatát.

A szerencsétlenül járt 58 éves buszsofőr éppen cigarettaszünetét élvezte volna ki, amikor az ismeretlen támadó felugrott a buszára a nyitott ajtón keresztül és megkéselte.

Rendőrségi beszámoló szerint a megtámadott sofőr sokkos állapotba került és egészen addig fel sem fogta, hogy megkéselték, amíg a menetrend szerinti járatot a végállomásra vissza nem kormányozta.

A nyomozati anyagból kiderült, hogy a buszsofőr akár bele is halhatott volna sérüléseibe, a szúrások a nyaka körül, a hasán, és a combján érték, ezekkel a sebesülésekkel vezetett még egy órát.

Címkék: késelés
Dorogi László
2020.01.02.

A közfeladatot ellátó személy elleni emberölés kísérletével gyanúsított fiú a büntetőtörvénykönyv szerint öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, de még egy igazságügyi elmeorvosi szakértőnek meg kell vizsgálnia.

Fotó: Magyar Nemzet

A 17 éves H. András december elején szúrta meg többször is egy késsel 51 éves osztályfőnökét egy fizikaórán a győri szakképzési centrumban, miután a tanárnő hármast adott neki egy dolgozatra. A tanárnő súlyos sérüléseket szenvedett, a karját műteni is kellett, sérülései nyolc napon túl gyógyulóak, azóta is otthonában lábadozik.

Megkéseltek egy tanárt egy győri középiskolában

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Csütörtökön, dél környékén megszúrtak egy tanárt a győri Jedlik Ányos középiskolában - számolt be róla az Index olvasói értesítések alapján.

A rendőrök kétszer hallgatták ki a támadás után a tizedikes fiút, aki a tettét még aznap beismerte és megbánta, annak ellenére, hogy a támadásra állítása szerint egyáltalán nem emlékszik.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a fiú nem tudja megindokolni, miért késelte meg tanárát, a fiú ügyvédje viszont a lapnak nyilatkozva elmondta, az emlékezetkiesés okának megállapítása érdekében sürgős lenne védence igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálata, már csak azért is, hogy eldöntse, alkalmas-e a fiú egyáltalán a börtönre, vagy a letartóztatás körülményei miatt további pszichés sérülés éri.

Az elmeorvosi szakértői munka a nyomozást irányító ügyész soron kívüliséget kérő indítványa miatt még nem kezdődött el. Egyelőre az sem tisztázott, hogy a diák valóban kitervelte-e a támadást előre - ahogy azt osztálytársainak mesélte a késelés előtt -, vagy csak pillanatnyi indulatból cselekedett.

Címkék: börtön, késelés
2019.12.28.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indult nyomozás a 26 éves, rozsályi L. Dániel ellen – írja a police.hu.

2019.12.07.

A Győri Törvényszék szerint fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye.

12