Blogolj!
Dorogi László
2019.01.22.

Moldován Katalin két hete nem adott életjelet magáról. A 16 éves lányt a Kivégzés című kisjátékfilm főszereplőjeként ismerhetjük, most a film rendezője adott hírt a lány eltűnéséről.

Fotó: Michael Kantor

A fiatal színésznőt január 5-én, egy tiszakécskei lakásban látták utoljára, innen ismeretlen helyre távozott, azóta nem tudnak róla semmit. Moldovánt a Kivégzés című kisjátékfilm főszereplőjeként ismerhetjük, a film rendezője, Szőcs Petra most Facebook-posztban kér segítséget a lány megtalálására. Ahogy írja, különösen aggasztó, hogy Moldován látássérült, ezért nagyjából 5 százalékot lát.

Moldován Katalin 16 éves, 155 centiméter magas, albínó lány. Aki látja, forduljon a rendőrséghez a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámon, vagy a 107-es és 112-es központi segélyhívón. Katalin eltűnésének ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomoz.

Pintér M. Lajos
2018.07.03.

Elkószált a család ura, oldalbordája azonban kihúzta a pácból. No persze a rend őreinek közreműködésével.

Fotó: police.hu

Mire is mennénk mi, férfiak a nők nélkül? Sokszor azt se tudjuk, hol vagyunk, és mit teszünk. Avagy – de ki tudja...

Különös esetről számol be a police.hu. A viharmentes vasárnap aggódó felesége bejelentése alapján indultak egy „lába kélt” férfi keresésére a balatoni vízi rendőrök.

A tűkön ülő ara nem sokkal dél után tárcsázta a Somogy megyei zsarukat, miszerint férje lekéste az ebédet több órája csónakkal indult el a balatonfűzfői nádas felé, de azóta sem érkezett haza. A balatonfüredi vízi egységek telefonon azonnal kapcsolatba léptek a cseles csónakossal, aki pontos helyzetét nem tudta megadni, viselkedése zavart volt. Mindössze annyit tudott kibökni, hogy véleménye szerint a parttól 200-300 méter távolságban lehet, de képtelen volt meghatározni a helyzetét.

Az akciócsoport a Balatonkenese előtti vízterületen, a partszakasztól mintegy 4 kilométerre találta meg, majd a csónakkal együtt biztonságban a kikötőbe vitte.

Arról sajnos nem szól a tudósítás, hogy a boldog feleség az életmentő rendőröket is vendégül látta-e egy ízletes ebédre...

Ezeket a cikkeket olvastad már?