Blogolj!

Elfogták a battonyai sorozatbetörőket

Kálovics Tibor

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság elfogták azt a battonyai rablópárost, amelynek tagjai összesen nyolc betöréses lopást hajtottak végre. 

Fotó: behir.hu

A páros egy 33 éves battonyai férfiból és 29 éves társából állt, előbbit nyolc, míg utóbbit három bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják. Valamennyi lopásukat Battonyán követték el. Márciusban együtt raboltak ki egy házat ahová a szellőztetés miatt nyitva hagyott ablakon át mentek be és a házi hústermékeket tulajdonították el. 

Egy hónappal később egy lakatlan házba törtek be ahol megrongálták az épület teraszának ajtaját majd egy lemezkazettát, italokat és hangfalakat vittek magukkal. A 33 éves férfi ezeken az eseten kívül még hatszor lopott: többek között televíziót, mobiltelefont, ékszereket, háztartási eszközöket, de még tűzifát is tulajdonított el. A 29 éves elkövetőt továbbá kerékpárlopással gyanúsítják. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mindkét battonyai férfit őrizetbe vette.Az ellopott holmik nagy részét megtalálták az elkövetőknek és visszaszolgáltatták azokat a jogos tulajdonosoknak. 

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/100174/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?