Blogolj!

Vasvillával támadott szekérről egy férfi Pest megyében

Kálovics Tibor

A Pest megyében található Farmoson letartóztattak egy férfit, aki szekérről kisbaltával és vasvillával támadott meg egy nőt.

A sértett július 31-én kerékpározott, amikor meghallotta egy lovaskocsi közeledtét és félrehúzódott. A kocsi hajtója ahelyett, hogy kikerülte volna a biciklist, ráhúzta a szekeret a nőre és elsodorta. A nő az út menti bokrok közé esett a férfi pedig lemászott a bakról majd vasvillát ragadva közelített áldozata felé, miközben azt kiabálta neki, hogy meg fogja ölni. 

A kiabálás közben az elkövető szúró mozdulatokkal tartotta sakkban a nőt, a sértett  hasán, a lábán, a kezén és a hátán kisebb sérüléseket szenvedett, de le tudta fegyverezni támadóját. A férfi ekkor kisbaltával támadta meg a nőt, aki védekezés közben a fején és a kezén sérült meg, de megint elvette a tettes fegyverét. A férfi ezt követően visszaült a bakra és elkocsikázott a helyszínről. 

A 64 éves férfit a rendőrök még aznap előállították könnyű testi sértés miatt, majd őrizetbe vették. Az elkövető nem tagadta tettét, amelyet azzal indokolt, hogy a nő élettársával rossz viszonyban van és a haragosának fájdalmat akart okozni. 

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/98758/pics/lead_800x600.jpg
könnyű testi sértés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?