Blogolj!

Feladta magát a rendőrségen az újpesti lövöldöző


Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap kora délután a Temesvári utcában két család tagjai szólalkoztak össze, melynek az lett a vége, hogy előkerültek a gumilövedékes fegyverek.

A vita hevében az egyik autóval érkező 52 éves B. Béla gumilövedékes fegyverrel meglőtte az ott lakó család egyik férfitagját, illetve a vele együtt érkező 37 éves G. Krisztián pedig egy késsel sebesítette meg annak fiát. A gumilövedékkel meglőtt férfi életveszélyes, míg a késsel megsebesített fia súlyos sérülést szenvedett - írja a Police.hu.

A BRFK nyomozói rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogásuk érdekében hajtóvadászatot indítottak.

A gumilövedékes fegyverrel lövést leadó B. Béla röviddel a bűncselekményt követően önként feladta magát az újpesti rendőrkapitányságon, míg társai ellen, a késsel súlyos sérülést okozó 37 éves G. Krisztián, illetve fia, a 22 éves G. Krisztián Márió ellen elfogatóparancsot adtak ki, akik 2020. május 24-én 21 óra 18 perckor a rendőrségen szintén önként feladták magukat.

B. Béla ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett, míg két társa ellen felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A három férfi elszámoltatása folyamatban van.

(Borító: blikk.hu)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/95378/pics/lead_800x600.jpg
késelés,lövöldözés,nyomozás,rendőrség,Újpest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?