Blogolj!

Kábítószerezett a budai lakásból kizuhanó fiú

Dorogi László

Válságos állapotban van az a 17 éves fiú, aki vasárnapra virradó éjjel ugrott ki egy első kerületi lakás második emeleti ablakából. A rendőrök kiderítették, kábítószer hatása alatt volt.

Szörnyű baleset rázta meg az első kerületi éjszakát szombatról vasárnapra virradó éjjel, amikor egy az érettségi vizsgát ünneplő társaság egy tagja kizuhant egy második emeleti lakás ablakából. Bár az első hírek arról szóltak, hogy a 17 éves fiú belehalt sérüléseibe, később kiderült, válságos állapotban van. A nyomozással kapcsolatban Balotai Attila, a Budapesti Rendőr-főkapitányság felderítő főosztályának vezetője csütörtökön tartott online sajtótájékoztatót, ahol elmondta, a fiú kábítószer hatása alatt állt, amikor kiugrott az I. kerületi lakás ablakából, a dílert, akitől a bulizó fiatalok a kábítószert vásárolták csütörtökön elfogták.

Mégis él a másodikról kizuhant fiú

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Tegnap este még arról szóltak a hírek , hogy nem sikerült megmenteni a 17 éves fiú életét, mára kiderült, hogy túlélte a zuhanást.

A rendőrségi tájékoztatás szerint szombaton egy balatoni nyaralóban öt kaposvári és egy érdi fiatal elhatározta, hogy Budapestre indulnak bulizni, ehhez az interneten foglaltak le egy I. kerületi, Fő utcai lakást. Budapestre utazva a társaság egyik tagja egy ismerősén keresztül kábítószert rendelt, egy másik fiatal pedig este átvette azt a VIII. kerületi Kálvin téren. A társasághoz a Fő utcai lakásban csatlakozott még egy érdi és három budapesti fiatal, a társaság tagjai alkoholt és kábítószert fogyasztottak - mondta a főosztályvezető.

Az egyik érdi, 17 éves fiatal éjszaka zavart lett, a lakásban bútorokat tört össze, összefüggéstelenül beszélt, majd betört egy üvegajtót, amellyel önmagát is megsebezte. Társai megpróbálták ellátni a sérülését és mentőt hívtak hozzá. A fiú viselkedése egyre agresszívabbá és zavartabbá vált. Az egyik nyitott ablakon át megpróbált fellépni az ablakpárkányra, ebben azonban egy lány megakadályozta, ekkor átrohant a másik szobába és az ott nyitva lévő ablakon kiugrott a második emeleti lakásból.

Balotai Attila elmondta, a lakásból öt fiatalt előállítottak, a teszt többüknél igazolta a kábítószer-használatot, vizeletükből thc- és amfetamin-származékot, illetve -hatóanyagot mutattak ki. A nyomozás során szerdán sikerült azonosítani a dílert, akitől a fiatalok kábítószert vásároltak, csütörtök délelőtt pedig VIII. kerületi lakásában elfogták a 25 éves férfit, valamint a lakásban lévő 21 éves barátnőjét, akinél kábítószer volt. A férfi lakásában a házkutatás során többféle kábítószert találtak.

A nő ellen kábítószer-birtoklás, a férfi ellen kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indul eljárás. A dílert őrizetbe vették, pénteken kezdeményezik a letartóztatását.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/94838/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,kábítószer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?