Blogolj!

Kedden dönthet a bíróság Szilágyi István fiának letartóztatásáról


A Fővárosi Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint végzett országosan elismert színész édesapjával - közölte Ibolya Tibor főügyész az MTI-vel.

Ibolya Tibor bár nem nevezte meg a vasárnap elkövetett bűncselekmény áldozatát, ugyanakkor ki lehet következtetni, hogy a tegnap reggel tragikus körülmények között elhunyt Szilágyi Istvánról van szó, ráadásul már tegnap megjelent a rendőrség oldalán is a hír, miszerint elfogták a feltételezett elkövetőt, egy bizonyos Sz. Pétert. A 49 éves férfit, azaz a színész fiát most a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztették letartóztatását.

A Fővárosi Főügyészség a férfi eljárásbeli jelenlétének és a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében indítványozta a letartóztatást, amelyről várhatóan kedden dönt a bíróság.

Meghalt Szilágyi István

A 82 éves színészt holtan találták vasárnap reggel. A rendőrség állítólag lezárta azt az utcát, ahol a színész élt a XVII. kerületben, valamint több mentőautó is érkezett a helyszínre. A Blikk úgy tudja, hogy a színész egy fejére mér ütésbe halt bele. A rendőrség vizsgálja a szándékosságot.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/94321/pics/lead_800x600.jpg
emberölés,letartóztatás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?