Blogolj!

Gázfegyverrel lőtt a sofőrre, mert nekihajtott a kerítésének


Egy 33 éves férfi utasával közlekedett személygépkocsival Ácson, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, és egy családi ház kerítésének ütközött. A balesetben ő és utasa is könnyebben megsérült. 

Amikor a ház tulajdonosa, kérdőre akarta vonni az autó vezetőjét, szóváltás alakult ki köztük, majd egy gáz-és riasztópisztollyal egy alkalommal vitapartnere felé lőtt. A vitának a kiérkező rendőrök vetettek véget, akik lefoglalták a gáz-és riasztófegyvert, tulajdonosát pedig előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a férfi a pisztoly viseléséhez nem rendelkezett engedéllyel. Ellene fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon. 

A balesetet okozó férfiról kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült, valamint az is, hogy az autó nem rendelkezett kötelező biztosítással, a műszaki érvényessége lejárt és a forgalomból is ki van vonva. Emellett a sofőr jogosítvánnyal sem rendelkezett. A férfi ellen szabálysértési eljárást, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak a komáromi rendőrök.  

police.hu

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/93945/pics/lead_800x600.jpg
baleset,garázdaság,ittas járművezetés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?