Blogolj!

Ez igen: életet mentettek a hősies magyar rendőrök!

Pintér M. Lajos

Megsüvegelendő bátorságról tettek tanúbizonyságot a miskolci egyenruhások.

Illusztráció: pixabay.com

Miskolci rendőrök mentették meg annak az asszonynak az életét, aki a kigyulladt házában feküdt magatehetetlenül – számol be a drámai, mégis pozitív végkifejletű esetről a police.hu.

A rendőrségi portál jelentése szerint egy férfi tett telefonon bejelentést szombaton 21 óra körül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy a Miskolc Gömöri téren lévő egyik ház kigyulladt, és annak lakója bent tartózkodik.

A helyszínhez legközelebb tartózkodó Boér Balázs r. főtörzsőrmester és Boró Péter r. főtörzsőrmester körzeti megbízottak azonnal a házhoz mentek. A két rendőr elképesztő lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot! A lángoló épület bejárati ajtaja zárva volt, ezért azt befeszítették, majd a sűrű füstben átkutatták a házat (közben áramtalanították a lakást és a gázvezeték főcsapját is elzárták), ahol az egyik szobában, az ágyon fekve találták meg a házigazdát.

Az akkor már magatehetetlen 73 éves asszonyt a két hősies egyenruhás kivitte az udvarra, plédekkel betakarták, hogy az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállíthassák őt. Köszönet és hála a rendőrök bátorságért, szakszerűségéért!

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/93944/pics/lead_800x600.jpg
életmentés,rendőrség,tűz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?