Blogolj!

Agyrém: ki akarta robbantani a koronavírust az áruházból egy angyalföldi férfi

Dorogi László

A kelleténél több kábszi csúszhatott le annál a fickónál, aki azzal fenyegetőzött a fővárosban, hogy egy Molotov-koktél tisztító tüzével szabadítja meg az emberiséget a koronavírustól.

Illusztráció

Vagy legalábbis az angyalföldieket. Az incidens még csütörtökön történt egy angyalföldi üzletben, amikor egy ötvennégy éves férfi azt szerette volna elérni, hogy csökkentsék az áruház látogatóinak számát a koronavírusra való tekintettel, ám kérése süket fülekre talált.

Ekkor telefonált a rendőröknek, akiknek elmesélte, hogy szerinte túlságosan sokan tartózkodnak egyszerre a XIII. kerületi boltban, s ha ezt nem változtatják meg a hatóságok, akkor ő bizony egy Molotov-koktéllal kezd önkényes igazságszolgáltatásba. A flúgos telefonáló két napot adott a rendőröknek, hogy oszlassák fel a tömeget az üzletben, de itt még nem állt meg, személyesen megjelent a boltnál és alkoholos filccel küldött el mindenkit melegebb éghajlatra, aki tojik a kijárási korlátozások betartásába.

A hatóságok gyorsan azonosították a férfit és terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette, valamint falfirkálással elkövetett rongálás miatt gyanúsítottként hallgatta ki. A Fővárosi Főügyészség indítványozza a férfi letartóztatását.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/93906/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,koronavírus,Terrorcselekmény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?