Az ötös lottó nyerőszámai
18 (tizennyolc), 31 (harmincegy), 56 (ötvenhat), 68 (hatvannyolc), 83 (nyolcvanhárom). Joker: 288117.
Blogolj!

Hamis útlevél miatt állították elő Ronaldinhót


Elég kellemetlen helyzetbe került Ronaldinho, a brazilok aranylabdás focistája, ugyanis Paraguayban hamis útlevél használata miatt előállították.

Sajtóértesülések szerint a 39 éves, világbajnok játékos ellen az a vád, hogy hamis dokumentumokkal lépett be a dél-amerikai országba, őt és testvérét, Robertót egy hotelben állították elő. Úgy tudni, hogy a testvérpár nevére szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk.

Federico Delfino ügyész a csütörtöki meghallgatás utáni sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy a testvérpár eredetileg még brazil útlevelekkel hagyta el Sao Paulót, a paraguayiakat pedig saját bevallásuk alapján “ajándékba kapták, amikor leszálltak a repülőről”.

Az amúgy is elég képtelen sztorira még az is rátett, hogy az előzetes vizsgálat megállapította, az útleveleken szereplő számok más személyekhez tartoznak. A hatóságok a dokumentumok mellett a testvérpár mobiltelefonjait is lefoglalta.

A brazil hatóságok egyébként még 2018 végén vonták be Ronaldinho útlevelét, mégpedig azért, mert nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot, amit egy természetvédelmi területen álló tó partján engedély nélküli építkezésért kapott.

(Borító: straitstimes.com)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/91340/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,Csalás,Ronaldinho
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?