Blogolj!

Szeméremsértőt keres és segítséget kér a rendőrség!

Pintér M. Lajos

A kistarcsai HÉV-aluljáróban viselkedett szeméremsértő módon egy lánnyal az a férfi, akit szeretnének elkapni a zsaruk.

Fotó: police.hu

A gödöllői rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki ellen személyi szabadság megsértése és szeméremsértés bűntettének gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fenti képen látható illető 2019. április 5-én 13 óra 20 perc körül a kistarcsai HÉV-aluljáróban egy lány kezét megfogta, akit néhány másodpercig visszatartott, vele szemben szeméremsértő módon viselkedett. A feltételezett elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített – írja a police.hu.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben (hétfő-csütörtök 7:30-16:00, péntek 7:30-13:30) személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi S. utca 6-10. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, valamint névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/91039/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,rendőrség,szeméremsértés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?