Blogolj!

Letartóztatták az emberöléssel is gyanúsított, Magyarországon elfogott pakisztáni férfit


A Fővárosi Főügyészség vasárnapi tájékoztatása szerint az ügyészség indítványa alapján a bíróság egy hónapra elrendelte a nemzetközi elfogatóparancs alapján Magyarországon elfogott, többszörös emberöléssel is gyanúsított pakisztáni férfi letartóztatását.

Az ügyészség közlése szerint a megalapozott gyanú tárgyát még 2009 és 2017 között, Pakisztánban elkövetett bűncselekmények képezik.

Az elfogott férfi ellen magyar büntetőeljárás indult, amelyet a Fővárosi Főügyészség irányítása mellett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda fog lefolytatni. Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, a nyomozó hatóság a héten őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki

a férfit aljas indokból, több ember sérelmére elkövetett emberölés, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás, fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás, lőfegyverrel visszaélés és minősített rablás miatt.

A tájékoztatás szerint a Fővárosi Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, a végzés azonban (védelmi fellebbezés miatt) nem végleges.

(Borító: ripost.hu)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/90837/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?