Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter kijelentése miatt


Nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter (Momentum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP) erzsébetvárosi polgármester egy januári, az ATV egyik műsorában tett kijelentése miatt – tudatta a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró Lomnici Ügyvédi Irodát, hogy a január 31-én tett feljelentésükben megjelölt közösség elleni uszítás bűncselekményének megalapozott gyanúja alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást rendelt el Niedermüller Péter kijelentésével kapcsolatosan – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Emlékeztettek, az ATV január 20-án sugárzott A nap híre című műsorában Niedermüller Péter azt mondta:

hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.

Ízekre szedik az emberek a kirekesztő, magyarfóbiás Niedermüllert

A fehér, keresztény, heretoszexuális férfiakat és nőket „rémisztő képződménynek" minősítő gyurcsányista politikus vért izzad, hogy szánalmas csúsztatásokkal mentse a menthetetlent. A net népe és Erzsébetváros lakossága azonban nem bocsát meg neki! Niedermüller Péter politikai krédójáról és kommunista személyiségéről végleg lehullt a lepel.

„A jövőben folyamatosan tájékoztatni fogjuk a közvéleményt és bízunk abban, hogy a faj, nem, illetve szexuális beállítottság alapján uszítók ideológiai színezettől függetlenül elnyerik méltó büntetésüket”

– írja a CÖF-CÖKA közleményében.

(Borító: atv.hu)

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/90412/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Niedermüller Péter,nyomozás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-15 18:48:16
Na, végre feljelentették már ezt a nyomorult senkiházit. Köszönet érte a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró ügyvédeknek. Most már csak azt várjuk, hogy végre valami normális (már úgy értem: nem kommunista bérenc) bíró el is ítélje ezt az aljas, tenyérbemászó képű Kurcsány-klónt !!!!!!
Mert igény az volna rá !!!! Nem kicsit, nagyon !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?