Blogolj!

Nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter kijelentése miatt


Nyomozást rendeltek el Niedermüller Péter (Momentum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP) erzsébetvárosi polgármester egy januári, az ATV egyik műsorában tett kijelentése miatt – tudatta a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró Lomnici Ügyvédi Irodát, hogy a január 31-én tett feljelentésükben megjelölt közösség elleni uszítás bűncselekményének megalapozott gyanúja alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást rendelt el Niedermüller Péter kijelentésével kapcsolatosan – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Emlékeztettek, az ATV január 20-án sugárzott A nap híre című műsorában Niedermüller Péter azt mondta:

hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.

Ízekre szedik az emberek a kirekesztő, magyarfóbiás Niedermüllert

A fehér, keresztény, heretoszexuális férfiakat és nőket „rémisztő képződménynek" minősítő gyurcsányista politikus vért izzad, hogy szánalmas csúsztatásokkal mentse a menthetetlent. A net népe és Erzsébetváros lakossága azonban nem bocsát meg neki! Niedermüller Péter politikai krédójáról és kommunista személyiségéről végleg lehullt a lepel.

„A jövőben folyamatosan tájékoztatni fogjuk a közvéleményt és bízunk abban, hogy a faj, nem, illetve szexuális beállítottság alapján uszítók ideológiai színezettől függetlenül elnyerik méltó büntetésüket”

– írja a CÖF-CÖKA közleményében.

(Borító: atv.hu)

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/90412/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Niedermüller Péter,nyomozás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-15 18:48:16
Na, végre feljelentették már ezt a nyomorult senkiházit. Köszönet érte a CÖF-CÖKA képviseletében eljáró ügyvédeknek. Most már csak azt várjuk, hogy végre valami normális (már úgy értem: nem kommunista bérenc) bíró el is ítélje ezt az aljas, tenyérbemászó képű Kurcsány-klónt !!!!!!
Mert igény az volna rá !!!! Nem kicsit, nagyon !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?