Blogolj!

Kozsó 1 év 4 hónap felfüggesztett börtönt is kaphat


Csütörtökön megkezdődött Kocsor Zsolt, azaz Kozsó pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A vád nagyobb értékre elkövetett lopás, valamint felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az énekes ügye még 2013-ra nyúlik vissza, amikor is a Zöld Teknős Barlangja nevet viselő belvárosi teaházának volt üzletvezetője feljelentette Kozsót áramlopás miatt. Mint kiderült ez 2013-tól 2016-ig így ment, ezzel pedig több mint másfél millió forinttal, egészen pontosan 1,75 millióval károsították meg a szolgáltatót.

Vádat emeltek Kozsó áramlopásának ügyében

Az ügy még 2013-ra nyúlik vissza, amikor is három év alatt egy belvárosi teaház több mint másfél millió forinttal károsította meg az áramszolgáltatót. Az énekes volt üzlettársa jelentette fel, aki szerint Kozsó valakit rávett arra, hogy buherálja meg a villanyóra plombáját, majd a mérőt pörgesse vissza, és egy hamis zárópecsétet helyezzen vissza rá.

A kerületi ügyészség 1 év 4 hónap 3 év végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönt kért a zenészre abban az esetben, ha már az előkészítő ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Kozsó nem kötött „alkut” az ügyészséggel a mai előkészületi ülés során. Tagadta ugyanis a bűnösségét azok után, hogy az ügyész ismertette a vádiratot - írja a 24.hu.

A tárgyalás következő körerére április 3-án kerül sor. 

(Borító: keleten.hu)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/90423/pics/lead_800x600.jpeg
áram,áramlopás,bíróság,Kozsó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?