Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megbecsült néprajzkutató a sályi gyilkosság áldozata


Példátlan gyorsasággal azonosította és fogta el a rendőrség azt a férfit, aki Sályon olyan súlyosan bántalmazott egy 61 éves nőt, hogy az belehalt sérüléseibe.

Az áldozat egy, a településen élő néprajzkutató, az ismert zenetörténész Barsi Ernő lánya, Barsi Hajna volt, aki kollégái szerint hatalmas tudással rendelkezett. A 24.hu értesülései szerint "a magyar népművészet minden tájegységének ismerte a hímzéskultúráját, az építészetét, a faragott munkáit. Ha a kezébe adtak valami régi dolgot, akkor azonnal meg tudta mondani, hogy melyik tájegységről való. Egy kollégája szerint sokat veszített vele a magyar népművészet, mert egy olyan ember ment el, aki iránytű volt a népművészek számára az édesapjával"

A csütörtöki gyilkosság gyanúsítottját a rendőrség néhány órán belül azonosította és a mai napon el is fogták. Az ilyenkor szokásos eljárási cselekményket elindították ellene.

Címkék: Gyilkosság
1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/89762/pics/lead_800x600.jpg
Gyilkosság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Sára 2020-02-02 18:40:27
Hajna facebook oldalán szivfacsaró bántalmazásokról tudósitja ismerőseit éveken át.
Egyik alkalommal azért imádkozik, hogy elveszett kutyája előkerüljön, mert ő az egyetlen, aki ragaszkodik hozzá, akivel szót válthat.
Több helyen panaszolja, hogy ellenségesek vele az emberek.
Halála előtt napokig rettegve bújkált a házában - hiába.
Milyen ország ez, ahol egy köztiszteletben álló tudós köztiszteletben álló lányának ilyen sorsot szánnak?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?