Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Több száz koponyacsont miatt indítottak nyomozást a Pécsi Tudományegyetemen


A Nemzeti Nyomozó Iroda elindította a nyomozást annak a több száz koponyacsontnak az ügyében, amit még 2019-ben találtak a Pécsi Tudományegyetem egyik klinikáján.

Tavaly tavasszal az egyetem PTE Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikájának egyik alagsori helyiségében találtak rá a legalább kétszáz koponyacsontra, pontosabban sziklacsontokra, amik egyébként az emberi fül mögött találhatók, ebben helyezkedik el a közép- és belső fül – írja a Szabad Pécs.

A csontok formaldehides vödrökben álltak és egyelőre nem tudni, hogy honnan származnak és mire használták őket, így emberi test tiltott felhasználásának gyanújával indítottak nyomozást az ügyben, az egyetem pedig közölte, hogy mindenben támogatják a hatóság munkáját.

A lap azt írja, hogy a csontok valószínűleg oktatási céllal lettek kiműtve. A sziklacsontokat hamvasztásra váró testekből nyerik, ugyanis a csont kiműtése után nehezen állítható helyre annak nyoma.  

(borító: Szabad Pécs)

Címkék: nyomozás, Pécs
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/89633/pics/lead_800x600.jpg
nyomozás,Pécs
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?