Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Rendőröket késeltek meg Erdőkertesen

Dorogi László

Az elkövető az egyik rendőrt az arcán, a másikat a nyakán sebesítette meg. A sérülteket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Fotó: police.hu

Az esetről az ATV számolt be elsőként, később a Központi Nyomozófőügyészség is megerősítette, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak.

Pásztor László, a település polgármestere Facebook-oldalán azt írta, a gyanúsított V. Lászlót a rendőrök a Váci kórházból szállították otthonába, a hazaérkezés előtt viszont a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten megsebesítette, a sértetteket a nyakukon, a kezükön és az arcukon is megsebezte. A polgármester hozzáteszi, mindkét rendőr állapota stabil, a késelőt a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

A polgármester az Origonak elmondta, ismeri az elkövetőt, mint helyi lakost, úgy tudja, hogy jelenleg is bűnügyi eljárás folyik ellene, melynek ügyében jövő héten lett volna a következő tárgyalás.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/89356/pics/lead_800x600.jpg
késelés,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?