Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Szélvédőbe szorult sérülttel menekült


Pest megyei nyomozó eredt egy közlekedési baleset okozója után a fővárosban.

A Pest megyei nyomozótól egy autós kért segítséget a X. kerületi Keresztúri úton mivel nem sokkal azelőtt látta, hogy a zebrán elütöttek egy gyalogost, a gázoló BMW pedig a szélvédőbe szorult sérülttel együtt elhagyta a helyszínt.

A rendőr a baleset irányába indult, amikor egy másik férfi leintette és elmondta, hogy néhány perccel azelőtt látta az autót egy közeli parkolóba behajtani. A nyomozó a parkolóban megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfit, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött.

A helyszínen három ismeretlen férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a BMW-ben, egyikük elismerte, ő vezette a balesetet okozó járművet. A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a BRFK járőreinek, az időközben riasztott mentők súlyos állapotban vitték kórházba a baleset sérültjét.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/89042/pics/lead_800x600.jpg
baleset,Budapest,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?