Blogolj!

Nem akart osztozkodni feleségével - vádat emeltek elleneEltitkolta lottónyereményük egy részét a férj, miután megromlott házasságuk és az asszony felezni szeretett volna.

A házaspár még 2017-ben ütötte meg a főnyereményt az ötös lottón és kezdtek azonnali költekezésbe. A nyereményből ingatlanokat és gépjárműveket vásároltak, de a könnyen jött pénz nem tett jót a házasságuknak, ezért a feleség kezdeményezte a házastársi vagyonközösség megosztását.

Mivel a nyeremény több bankszámlán pihent, a feleség pontosan nem tudta, hogy mennyi pénzük maradt a költekezés után, így elhitte a férjének, hogy már csak 300 millió forintjuk maradt, holott a valós összeg több, mint 800 millió forint volt. 

A házasság vagyonközösséget megszüntető szerződést mindkét fél aláírta, melyben  férj vállalta, hogy átutalja feleségének a nyereménymaradvány felét, 150 millió forintot, cserében a nő lemondott minden követeléséről férjével szemben. A feleség a pénz átutalása után szembesült azzal, hogy férje becsapta, valójában csaknem 410 millió forint járt volna neki.

A nő az eljárás során az őt ért, mintegy 260 millió forintos kár megtérítése érdekében polgári jogi igényt terjesztett elő. A férj ellen vádat emeltek.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/87529/pics/lead_800x600.jpg
lottó,nyeremény,válás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?