Blogolj!

Cipőkkel állt bosszút

Ragnar Volarus

Kapott már váratlan csomagot? Szerintem nem sokan válaszolnánk igennel. Na és többet? Ezt csak egy pápai fiatalember exbarátnője élhette át. De nem örült neki. Ez volt ugyanis a bosszú a szakításért.

A lovag nem visszahódítani szerette volna kedvesét néhány kedves ajándékkal, hanem így vett revansot. Merthogy a sértett hölgy arra lett figyelmes, hogy idén augusztustól heteken át ömleni kezdtek hozzá a nevére rendelt, utánvétes csomagok. Méghozzá női cipők. Nem is kevés. 

Fotó: Pixabay

Kiderült az is, hogy látszólag ő rendelte meg, ugyanis az e-mail fiókjából adták le a rendelést. A sértett viszont nem szenved kóros amnéziában, és még csak nem is többszörösan hasadt személyiség. Ezért feljelentést tett.

„A nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek során megállapították, hogy az internetes fiókba a sértett volt párja, egy 21 éves pápai férfi lépett be, és rendelte meg a nő lakcímére a cipőket.” – írta a Police.hu.

A pápai férfit a rendőrök 2019. november 21-én elfogták, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az ügyet a rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek. 

„A történtek kapcsán a rendőrség ismételten kéri az internetezőket, hogy vigyázzanak adataikra, jelszavaikra. A különböző internetes regisztrációikhoz tartozó jelszavakat senkivel ne osszák meg, a biztonsági beállításokra pedig fordítsanak kiemelt figyelmet” – közölte a Police.hu.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/87459/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?