Blogolj!

Közel 30 milliós drogfogás Budapesten


Csaknem 28 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a fővárosban és Pest megyében; hat embert elfogtak, a hetedik terjesztőt, egy 28 éves budapesti férfit még továbbra is keresik.

A police.hu vasárnapi közleménye szerint november 27-én Budapesten egy gépkocsi átvizsgálásakor a rendőrök egy táskában több mint 11 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért előállították az autó sofőrjét. A gödi férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd Budapesten és Pest megyében is házkutatást tartottak.

A házkutatások során előállítottak és kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki három budapesti, továbbá egy érdi és egy gödi férfit. Az öt terjesztő lakásán és autójában összesen több mint 21 kilogramm kábítószergyanús anyagot, ötmillió forintot, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak.

A lefoglalt kábítószer piaci értéke csaknem 28 millió forint.

A nyomozók emellett még 12 autót, egy teherautót, egy motorkerékpárt, egy motorcsónakot és három kerékpárt is lefoglaltak. A hat terjesztőt a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. Kettejük letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte.

A társaság hetedik tagja ellen elfogatóparancsot adtak ki, őt a nyomozók még keresik.

(Borító: police.hu)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/86839/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,drog,nyomozás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?