Blogolj!

Nem hiszed el, mennyivel repesztett a felelőtlen magyar sofőr!

Pintér M. Lajos

Annyit elárulunk, kis híján a kétszeresével lépte át a megengedett sebességhatárt. Isteni szerencse, hogy (ezúttal) elmaradt a szerencsétlenség!

Fotó: police.hu

Döbbenetes felelőtlenség, ön- és közveszélyeztetés már megint, itthonról, a magyar utakról! A police.hu friss, elrettentő beszámolója szerint egy személyautó sofőrje a megengedett legnagyobb sebesség majdnem kétszeresével száguldott Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai november 27-én 11 óra 50 perckor a 8-as számú főút 35. kilométerszelvényében, Veszprém felől Várpalota irányába mértékbe be a személyautót, mely az adott útszakaszon megengedett legnagyobb sebességet – 110 km/h – brutálisan átlépve, 214 km/h-val(!!!) „közlekedett”.

Az 55 éves csobánkai sofőrt a rendőrök megállították a megkülönböztető jelzéssel szerelt, civil jellegű szolgálati gépkocsival, és közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben. Mit mondjunk, ez a minimum...

„A sebességmérés tapasztalatai azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával. A rendőrség felhívja a sofőrök figyelmét, hogy a közlekedési balesetek elkerülése érdekében minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat! A sebesség helyes megválasztásával megelőzhetőek a közúti tragédiák!”

– figyelmeztetnek az egyenruhások. Hiszen tudjátok: mindenkit hazavárnak!

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/86734/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,gyorshajtás,közlekedés,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?