Blogolj!

Elfogták a rendőrök a nőt hajánál fogva ráncigáló férfit


A pápai rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a hajánál fogva húzott egy nőt maga mellett a 83-as főúton – írja a police.hu.

A Pápai Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves dabronyi lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi 2019. október 18-án délután a 83-as számú főút pápai szakaszán vonszolt egy nőt oly módon, hogy a sértett haját megfogta, és így húzta maga mellett. Az esetről egy állampolgár felvételt készített, a videó felkerült az internetre is. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai amint tudomást szereztek a bűncselekményről, megkezdték a felvételen látható elkövető felkutatását. A hatóságok elől elrejtőzött férfit a devecseri rendőrök egy dabronyi ingatlannál fogták el 2019. október 31-én délután. Előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, majd gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/85385/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-03 12:43:09
Majd a központi, kerületi kommunista-bérenc bíróság felmenti, sőt több százezer forint kártérítést is megítél ennek a sz@rházinak, mert olyan borzasztóak voltak a körülmények, meg aztán zaklatott volt a gyerekkora is !!!!
Mostanában így szokták, nem ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?