Blogolj!

Narkó dílereket kapcsoltak le Nógrád megyében


Kábítószer-kereskedelem miatt vádat emeltek egy 45 éves és egy 38 éves Nógrád megyei férfi ellen, aki hosszabb ideje kokaint terített lakókörnyezetében.

Bóna Gyula elmondta: a vád szerint az idősebb férfi huzamosabb ideje foglalkozott drogkereskedelemmel. A továbbértékesítésre szánt, 0,7 grammos kiszerelésű kokaint 18 ezer forintért vásárolta és húszezerért értékesítette, az egygrammos csomag eladási ára pedig 25 ezer forint volt.

A kép illusztráció

A főügyész közölte: a férfi egyszerre csak száz-kétszáz grammnyi kokaint rendelt, hogy csökkentse a lebukás veszélyét, és a továbbértékesítésre négy-öt embert foglalkoztatott. Nekik vagy személyesen adta át a drogot, vagy hétvégén a postaládájukba dobta, majd begyűjtötte a befolyt pénzt.

A vádlott egy-egy új szállítmány minőségét kifejezetten erre a célra beszervezett ismerőseivel ki is próbáltatta. A most letartóztatásban lévő férfi tavaly március 8. és június 13. között 144 gramm kábítószert adott el, ennek a hatóanyag-tartalma 62,56 gramm volt, ami meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.

A férfi vádlott-társa közreműködésével is több fogyasztónak juttatott el kábítószert. A Nógrád Megyei Főügyészség az ügyben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Forrás: MTI

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/84258/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-04 17:37:48
Ez így - a lovagiasság bevett szabályai szerint - rendben is lenne.
Az nincs rendben, hogy a "magyar királyi bíróság", az esetek nagy részében ezeket a szemeteket simán felmenti, elengedi, vagy legrosszabb esetben "szigorúan" elítéli néhány hónap felfüggesztettre.
Ezért is röhögik ki a rendőrséget, az ügyészséget, és az ítélkező bírókat ezek a nyamvadt, aljas gazemberek !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?