Blogolj!

Többmilliós kártérítést kap a battonyai gyilkos a rossz börtönkörülmények miatt


M. Zoltán életfogytiglani börtönbüntetését tölti 2015 óta, de máris sikerült bezsebelnie két és fél millió forintot a nem megfelelő börtönkörülmények miatt.

M. Zoltán és volt élettársa, valamint annak férje, Sz. Zoltán hónapokon keresztül kínozta K. Adriennt, akinek korábban szállást adtak. A 25 éves lány testén cigarettákat nyomtak el, láncra verték, áramot vezettek a testébe, kitépték a fogait és körmeit, kötéllel húzták fel egy gerendára. Testét halála után egy évvel, 2011-ben találták meg a kertben elásva.

A battonyai elkövetők közül Sz. Zoltán és felesége több mint harminc év után szabadulnak, M. Zoltán viszont életfogytiglaniját tölti, ám nem volt megelégedve a körülményekkel, perelt és milliókat kapott, amit ügyvédje letéti számlájára kapott meg – írja a Bors a férfi volt rabtársára hivatkozva.

M. Zoltánt intelligens és művelt embernek írják le, aki rendszeresen tölt ki a többieknek is kártalanítási kérelmet, illetve perújításon is gondolkodik.

Ez a battonyai eset nem egyenlő a battonyai rém tetteivel. A battonyai rémként elhíresült T. István még 2010-ben, nem sokkal szabadulása után megölt egy 21 éves lányt, majd hónapokkal később egy 17 éves lányra támadt rá, de ő szerencsésen megmenekült. T. István 2012. óta életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/81712/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-07-26 13:39:45
NA, EZ MAGA A MAGYAR (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS !!!!!!!!!!
Két és fél millió forint kártérítést ítélt meg ennek az állatnak, - aki a rendszeres kínozta, fogait és körmeit letépte egy fiatal nőnek - egy másik állat, egy magyar királyi bíró !!!!!
Mi az, hogy nem voltak megfelelőek a börtönviszonyok ?!
Nem volt az ágynemű garnitúra között kispárna, vagy az RTL II. nevezetű szennyadó nem volt benne TV csatornák kínálatában, vagy mi a túró ?! Ami ebben az országban folyik, az egyszerűen felháborító !!!!!!!!
Normálisak a magyar bírók ?! >>>>>>> Erős kétségeim vannak !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?