Blogolj!

Fegyverrel raboltak ki egy üllői bankfiókot

Dorogi László

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az esetben senki nem sérült meg. a rablás az OTP Bank Pesti úti fiókjában történt.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rablásról kedd reggel, 9 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre, a beszámolók szerint a férfi a bankban fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette az egyik dolgozót, hogy készpénzt adjon neki. Lövést nem adott le, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről.

A kamerafelvételek alapján a rabló egy 170 centiméter magas fiatal férfi, aki fekete ruhát és napszemüveget viselt, kezében egy szürke szatyor volt. A rendőrség az elkövető azonosítását és felkutatását megkezdte, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak.

Az MTI megkereste az OTP Bankot is az esettel kapcsolatban, ám a pénzintézet nem kívánta kommentálni azt.

A PMRFK munkatársai kérik, hogy akinek van információja a bűncselekményről, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címkék: bankrablás, rablás
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/74797/pics/lead_800x600.jpg
bankrablás,rablás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?