Blogolj!

Pedáns háziasszonyként viselkedett a zavart betörő

Dorogi László

Senkinek nem kívánom, hogy betörjenek a házába, de ha mégis megtörténik a bűneset, akkor aligha kívánhat bárki rendesebb besurranót ennél az amerikai nőnél.

Fotó: abc7.com

Azt már megszokhattuk, hogy az Egyesült Államokban igen különös esetek képesek borzolni a kedélyeket. Hétfőn igen különös hívást kaptak a hamdeni rend éber őrei, amikor egy helyi lakos azzal hívta fel őket, hogy egy nő betört a házába. A besurranó a ház hátsó ajtaján lépett be a számára illetéktelen területre, de mielőtt zsebre vágta volna a szajrét, kicsit kényelembe helyezte magát.

A magánlaksértő asszony a behatolás után lehuppant a kanapéra, játszott kicsit a ház kedvenc kutyusával, majd a konyha felé vette az irányt és elmosogatta a piszkos edényeket. Miután jól végezte dolgát, el is hagyta a bűntény helyszínét, mire a rendőrök megérkeztek már híre-hamva sem volt.

A hatóságoknak persze nem kellett sok idő ahhoz, hogy nyomára bukkanjanak, ugyanis a nő a környék további házaiba is bekopogtatott, hátha van egy kis mosatlan, vagy egy buksi simogatásra vágyó kutyus. A rendőrök kisvártatva el is kapták a nőt, aki szemmel láthatóan valamilyen bódító szer hatása alatt tevékenykedett és saját bevallása szerint már két napja nem is aludt.

Címkék: betörés
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/72795/pics/lead_800x600.png
betörés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?