Blogolj!

Elkapták az édesszájú tolvajt

Ragnar Volarus

A 36 éves férfi betört egy létavértesi házba, ahonnan műszaki cikkeket tulajdonított el, de ráadásként egy csokit is megkóstolt, ám nem nagyon ízlett neki, csak egyet harapott bele, a többit otthagyta bizonyítéknak. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre még 2018. augusztus 3-án arról, hogy édesanyja házába ismeretlenek betörtek. A bejelentő elmondta, hogy a házban senki nem tartózkodott, azonban egy tv, egy fúró, egy szivattyú és további műszaki cikkek tűntek el. A létavértesi rendőrök a helyszínre siettek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy helyi lakos.

A 36 éves férfit előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfi kifejezetten műszaki cikkeket keresett, azonban miközben átkutatta a lakást látókörébe került egy ínycsiklandó csokoládé, aminek nem tudott ellenállni és felbontotta. Ám csak egyet harapott belőle, majd otthagyta. Nyomnak ideális lehet a rendőröknek, gondolta. Vagy csak nagyon sietős volt?

Mindenesetre a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Fotók: police.hu

Címkék: Lopás
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/72017/pics/lead_800x600.jpg
Lopás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?