Blogolj!

Szuperhekusok – hét perc alatt fogták meg a késes rablót!

Pintér M. Lajos

Bud Spencer és Terence Hill után szabadon: csúcsteljesítménnyel rukkoltak elő a budapesti járőrök, akik forró nyomon tettek hűvösre egy késes rabló rosszfiút. Remek munka, kalap le!

Illusztráció: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőreit egy folyamatban lévő rabláshoz riasztották szombat délután – tudósít a police.hu.

Történetünk negatív hőse, az 56 éves budapesti B. Attila egy Rákóczi úton található épület kapualjánál fellökött egy kerekesszékes férfit, majd többször megütötte, és a pénzét követelte. Az ütéseket követően kizsebelte a földre küldött férfit.

Egy járókelő sietett a sértett segítségére, felszólította a rosszfiút, hogy fejezze be a mozgássérült áldozat bántalmazását, és adja vissza neki a pénzét. B. Attilának több sem kellett, kést rántott, szúró mozdulatokat tett a vakmerő segítő felé, és megfenyegette, hogy bántalmazni fogja.

A férfi azonnal tárcsáztak a rendőrséget. A zsaruk villámgyorsan érkeztek ki, hét perc alatt elfogták az elkövetőt, akinek a tárcájában tehát még ki sem hűlt a lopott pénz.

A józsefvárosi nyomozók rablás bűntett gyanúsítottjaként vették őrizetbe B. Attilát.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/71422/pics/lead_800x600.png
bűnügy,rablás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?