Blogolj!

Egymillió forintba került a sajószentpéteri bácsi élete

Dorogi László

A 83 éves bácsi holttestére múlt hét pénteken találtak rá otthonában. A rendőrök nem sokkal később elfogtak egy férfit és egy nőt, akiket az áldozat meggyilkolásával gyanúsítanak. Saját unokája ölhette meg.

Fotó: Pixabay

A szerencse forgandó. Van úgy, hogy az embernek sokáig - akár évtizedekig - kell nélkülöznie, ám egyszer csak rámosolyog a szerencse. Így történt ez azzal a 83 éves sajószentpéteri férfival is, aki 700 forint értékben adott fel egy Tippmix-szelvényt februárban, s láss csodát, végre valahára nyert, méghozzá nem is keveset - 987 000 forintot.

A szerencse forgandó. Az ilyen magas összegű nyereményeket a Szerencsejáték Zrt. átutalással fizeti ki, magyarán kicsit várni kell a pénzre a győzelmi mámor után, ám mielőtt megérkezett volna az összeg a férfi számlájára, az unokája kiszimatolta a pénz szagát és cselekedett.

Az unoka a barátnőjével szövetkezve felkereste a nagypapát, majd brutális módon halálra verte: a gyanú szerint a tettesek kalapáccsal és késsel bántalmazták a férfit, aki azonnal belehalt sérüléseibe. A két tettes a pénzt szerette volna felmarkolni, ehelyett most a bilincs csörög a markuk között.

Címkék: Gyilkosság
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/71352/pics/lead_800x600.jpg
Gyilkosság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?