Blogolj!

Vörösbor került a gépezetbe

Ragnar Volarus

Újabb nagy formátumú bűnöző került rendőrkézre. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrsén befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kölkedi nő ellen indítottak, aki egy bogyiszlói házba tört be.

Egy bogyiszlói férfi tett feljelentést a rendőrségen egy 62 éves kölkedi nő ellen, aki 2018. október 18-án a késő esti órákban a családi házának kapuját benyomva bejutott az ingatlan udvarára, majd a bejárati ajtó üvegét betörte, és a nyíláson keresztül benyúlva az ajtózárban lévő kulcsot elfordítva bement a házba. Ahogy a nagy könyvben meg van írva. Eddig profi munka. Ám ezután homokszem, pontosabban vörösbor került a gépezetbe. 

A besurranó a konyhában a jól végzett munka örömére egy liter vörösbort elfogyasztott, majd lefeküdt az előszobában található kanapéra, ahol elnyomta a buzgóság. Amikor a sértett másnap reggel felébredt, meglátta az ágyon alvó asszonyt, aki veszettül húzta a lóbőrt, majd a tulajdonos nagy ijedtségében hívta a rendőröket. 

A nőt a Tolnai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrsének munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat a napokban megküldték a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/71079/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?