Blogolj!

Elkapták a szekszárdi kislány feltételezett gyilkosát


Egy 19 éves férfit gyanúsítanak annak a hatéves kislánynak a meggyilkolásával, akit pénteken találtak meg a Séd patak medrében Szekszárdon. A gyanúsított részleges beismerő vallomást tett.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Holtan találták meg azt a hatéves kislányt, akinek eltűnését péntek délután jelentették be szülei. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a keresésére indultak, fél órán belül találták meg holttestét Szekszárdon a Patak utca mögötti Séd patak medrében, a jelek szerint különös kegyetlenséggel végeztek vele.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy 19 éves szekszárdi férfit gyanúsít a gyilkosság elkövetésével, akit még a gyilkosság napján őrizetbe vettek. A férfi részleges beismerő vallomást tett, a hatóságok kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A helybéliek úgy tudják, hogy a gyanúsított férfi a kislány egyik rokona lehet, a bűncselekmény kiemelkedő súlya miatt a szekszárdi rendőrkapitány a gyilkosság helyszínének tágabb környezetében 24 órás rendőri jelenlétet rendelt el a közrend fenntartása érdekében.

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/70006/pics/lead_800x600.jpg
Gyilkosság,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-11 15:43:00
Na, most sajnálhatjuk igazán, hogy hazánkban már nincs halálbüntetés !!!
Pedig ilyen esetekben különösen nagy volna rá az igény !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?