Blogolj!

Csehországban kapták el a csantavéri rémet

Dorogi László

Dér Csabát régóta körözte a rendőrség, a vajdasági származású férfi több gyilkosságot is elkövetett, a cseh rendőrség Prágában vette őrizetbe.

Fotó: police.hu

A bérgyilkos ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben, péntek este tartóztatták le a cseh fővárosban - adta hírül a Szerb Rádió-Televízió. Az információk szerint a 39 éves Dér Csaba legalább három országban gyilkolt, a szerb, a magyar és a holland rendőrség is kereste emberölés miatt.

Belgrádban egy bűnszervezet vezetőjének sógorát ölte meg, a gyanú szerint tavaly szeptemberben ő oltotta ki V. László vállalkozó életét a Szilas-pataknál Budapest XV. kerületében.

Dér Csaba toplistás keresett személy volt, de a magyar rendőrség listáján ő volt az egyetlen gyilkos. A férfinek több megoldatlan ügyhöz is lehet köze Szerbiában, ahol korábban már 13 évet ült gyilkosság miatt, miután 2004-ben egy étteremben végzett egy ismert szerb bűnözővel. 2017 februárjában engedték ki, de még ugyanazon év szeptemberében Szarajevóban kapcsolták le, mert újabb gyilkosságra készült.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/69662/pics/lead_800x600.jpg
Gyilkosság,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?