Blogolj!

Droglabort robbantottak a zsaruk Domonyvölgyben (videók)

Pintér M. Lajos

Újabb hatalmas csapást mértek a magyar rendőrök a kábítószermaffiára.

Fotó, videók: police.hu

Kábítószer-kereskedelemben utazó bűnbandát semmisítettek meg az egyenruhások egy összehangolt akcióra keretében. Tíz gyanúsított közül négyet őrizetbe vettek a Pest megyei rendőrök, Domonyvölgyben egy droglabort is felszámoltak – adja hírül a police.hu.

A Pest megyei nyomozók, a BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a Gödöllői Rendőrkapitányság, valamint a Terrorelhárítási Központ munkatársai szerdán reggel több településen egyszerre csaptak le a rosszfiúkra.

A Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten végrehajtott intézkedések során több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, több helyszínen kábítószergyanús anyagokat – elsődleges adatok szerint közel egy kilogramm kokaint, mintegy három kilogramm amfetamint, továbbá közel négy kilogramm marihuanát – találtak és foglaltak le a rendőrök. Egy domonyvölgyi ingatlanban speed előállításához használatos alapanyagokra és keverőeszközökre is bukkantak a nyomozók, továbbá az egyik gyanúsítottól egy feltehetően éles lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket is elkoboztak. Emellett nagy értékű járműveket, készpénzt, illetve egyéb vagyontárgyakat is lefoglaltak.

Egy isaszegi és egy kistarcsai férfit, valamint egy kerepesi és egy budapesti nőt kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, további hat főt szabadlábon hagyásuk mellett hallgattak ki gyanúsítottként.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/69208/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség,Terrorelhárítási Központ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?