Blogolj!

Megúszta a börtönt a kakaó gengszter

Dorogi László

Nincs is annál bosszantóbb dolog az életben, amikor éppen két egyébként is remek alapanyagból próbálsz egy harmadik nagyszerű készítményt varázsolni az autódnál, mire egy türhő paraszt rád dudál a parkolóban. Felháborító!

Fotó: police.hu

Pontosan így járt történetünk hőse is, akit szeptemberben jelentettek fel rongálás miatt Kecskeméten. Cs. Csaba bűne nem volt más, mint az, hogy kiszurkálta egy autó kerekeit egy tapétavágó késsel. Méghozzá bosszúból. A megkárosított autó tulajdonosa éppen le szeretett volna parkolni egy áruház erre kijelölt területére, pontosan akkor, amikor Cs. Csaba megszokott kis kakaóporából és tejéből szerette volna jól megszokott kakaós tejét elkészíteni. A parkoló kellős közepén. S mit csinál az ember, ha valakit erőszaktól mentesen el szeretne tessékelni gépjárműve útjából? Úgy van, rádudál.

Cs. Csaba ezt a dudaszót a személye, no meg készülő kakaója elleni halálos fenyegetésnek vette, s amíg dudaművész riválisa befáradt a bevásárlóközpontba, előkapta szőnyegvágó kését és jó alaposan kiszurkálta a dudahangot árasztó gépjármű bal oldali kerekeit. Nem is váratott magára a rendőrségi feljelentés, és jó öreg Csabánknak nemcsak emiatt fájhatott a feje. A nyomozók kiderítették ugyanis, hogy a kakaóivásra bejáratott Peugeot típusú járgányán egy Audi rendszáma függeszkedik, így a 120 ezer forintos károkozás megtérítésén túl az egyedi azonosító jellel való visszaélés ügyében is felelnie kellett.

A 48 éves férfi elismerte bűneit, most szabadlábon védekezhet.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/68980/pics/lead_800x600.jpg
rendőrség,rongálás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?