Blogolj!

Drogbandát fejeztek le a magyar rendőrök (videó)

Megsemmisítő csapást mértek a kábítószer-kereskedelemre, öt férfit fogtak el a zsaruk.

Fotó, videó: police.hu

Bűnszervezetben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt a rendőrök elfogtak öt férfit, akik jelentős mennyiségű kokaint, amfetamint és marihuánát értékesítettek Budapesten. Ezzel sikerült lefejezni egy veszélyes drogbandát – közölte honlapján a rendőrség.

A gyorsjelentés szerint a 46 éves budapesti Sz. Gyula bűntársaival drogkereskedő bűnözői csoportot vezetett, amely – bizonyíthatóan 2018 óta – szerte a fővárosban értékesített jelentős mennyiségű kábítószert. A gyanúsítottak a férfi utasításai szerint és irányításával szerezték be a drogot, amelyet egy XV. kerületi bérelt lakásban raktároztak, onnan történt az értékesítés is.

A nyomozók hétfőn fogták el a bűnszervezet tagjait, amikor több helyszínen tartottak összehangolt akciót.

Sz. Gyulát Budapesten fogták el, lakásában kábítószerrel szennyezett tárgyakat és a bűncselekményhez köthető adathordozókat találtak, továbbá 15 millió forint készpénzt és több nagy értékű vagyontárgyat (gépkocsit, elektronikai berendezést, bútort) is lefoglaltak. Az összehangolt akció során Fóton csípték el a 35 éves V. Andrást, akinek a ruházatában és a hozzá köthető ingatlanokban összesen 243,2 gramm kokaint, továbbá kábítószergyanús tablettákat és a drog porciózásához szükséges eszközöket találtak.

A 48 éves budapesti Sz. Tibort fővárosi lakóhelyén kerítették kézre. Az otthonában kábítószer-kereskedelemhez köthető eszközöket találtak a nyomozók, valamint csekély mennyiségű marihuánagyanús növényi törmeléket. A férfitól a rendőrök lefoglaltak mintegy 3,5 millió forint készpénzt és 1000 eurót. Szintén a fővárosban fogták el a 27 éves S. Istvánt és a 35 éves L. Sándort, náluk a bűncselekményhez köthető bizonyítékokat, illetve utóbbinál csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A drogbanda tagjait a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatásukat.

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/68896/pics/lead_800x600.jpg
bűnszövetség,bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-17 21:47:09
Csak az a nagy kár, hogy a - címben megjelölt - eljárást nem lehet szó szerint értelmezni !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?