Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Aljasság felsőfokon – betört a saját anyjához! (videó)

Pintér M. Lajos

Hiába, valamiből csak el kellett vinni ebédelni az éhes barátnőt... A magyar rendőrség szerencsére hamar hűvösre tette a forrófejű fiatalt.

Illusztráció: pixabay.com

Nem mindennapi gazemberségről számol be a police.hu: egy fiatal férfi saját édesanyja lakásába tört be, és saját édesanyját lopta meg.

A 22 esztendős „remek gyermek”, V. Sándor feltúrta a tatabányai szülői ingatlant, arany nyakláncokat, fülbevalókat és játékgépet vett magához, majd mint aki jól végezte dolgát, teljes lelki nyugalommal távozott a helyszínről. A tulajdonos hölgy amint észlelte a betörést, értesítette a rendőrséget. A tatabányai rendőrök briliáns módon 24 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, a sértett fiát, és azon melegében eljárást is indítottak ellene.

És akkor figyeljenek a magyarázkodásra! A lopás gyanúsítottja elmondta, hogy az eltulajdonított értékeket eladta, a pénzből pedig ebédelni vitte a barátnőjét, valamint ruhákat vett neki. Több se kellett a nyomozóknak, V. Sándor barátnőjét, a 22 éves F. Alexandrát is gyanúsítottként hallgatták ki orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A tékozló fiút azóta gyorsított eljárásban már bíróság elé állították.

Amúgy minden jó, ha a vége jó: az egyenruhások egy tatabányai zálogházban megtalálták az ellopott ékszereket, amelyeket lefoglaltak, és visszaadtak a sértettnek.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/65058/pics/lead_800x600.jpg
betörés,bűnügy,Lopás,orgazdaság,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?