Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Nem fizetsz? Átkozott légy!

Ragnar Volarus

300 ezer forintnyi pénzbüntetést kapott a magát közösségi oldalakon Rozália vagy Delfina jósnőnek, illetve Vaszilij mágusnak kiadó két férfi pénteken a Zalaegerszegi Törvényszéktől.

Fotó: pixabay

Azt mindenki tudja, hogy a legritkább női név a Béla. De az sem sűrűn fordul elő, hogy férfi jósnővel hozzon minket össze a sors. De utóbbi most megtörtént. A Nógrád megyében élő B. Ottót, illetve élettársát, B. Lászlót önbíráskodásban és zsarolásban társtettesként ítélte el a törvényszék, amiért egy zalaegerszegi férfitól – miután levették a családjáról a rontást – 80 ezer forintot zsaroltak ki.

A magát Rozáliának vagy Delfinának kiadó férfi és élettársa, Vaszilij mágus közösen, egy nevet használva kínált az interneten ezoterikus szolgáltatásokat, amelyekre a zalaegerszegi sértett is rátalált. A többek között rágalmazás miatt korábban már elítélt vádlottak azt állították, hogy jövendőmondással és rontáslevétellel foglalkoznak, a sértettnek pedig azt mondták, hogy 45 ezer forintért leveszik a családjáról a rontást, ezzel megakadályozva a várható haláleseteket. Ki ne akarna 45 ezer forintért örökké élni?

A sértett viszont nem tudta kifizetni a szeánszért kért 45 ezer forintot. A két férfi ezért támadásba lendült, és azzal fenyegetőzött, hogy visszateszik a családra az átkot, meghalnak a hozzátartozói, ő pedig rács mögé vagy a ravatalra kerül, ha nem fizet. A végösszeg azonban elkezdett nőni, és mindennel együtt 80 ezer forint lett. Ám Rozi/Delfi/Vaszil vérszemet kapott, és miután az áldozat nagy nehezen kifizette a tarifát és utalt, további 60 ezer forintot követeltek tőle. Szerencsére a hiszékeny férfinak volt egy épelméjű felesége, aki feljelentette a két csalót. Hogy is tartja a mondás? Minden hiszékeny férfi mögött ott áll a szigorú asszony.

A Zalaegerszegi Törvényszék a fejenként 300 ezer forint pénzbüntetés mellett összesen közel 100 ezer forint vagyonelkobzást is elrendelt. Az ítélet egyelőre nem jogerős, mert az ügyész és a védő is fenntartotta a három nap gondolkodási idő lehetőségét. Vagy félnek Vajákos Biritől.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/65004/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?